Uskoro se družimo u Cazinu, tema je prevažna: “Kako pronaći i zadržati top zaposlenike”

Goruće pitanje novog doba: Kako naći adekvatne radnike i kako ih zadržati? Pokušat ćemo dati odgovor na ovo pitanja u sklopu Networking breakfata 8.5. u Restoranu Basari u Cazinu. Naša predavačica biti će Ajla Mulalić, vlasnica agencije Invision Consulting.

Ovaj doručak ima za cilj naučiti nas kako pronaći najbolje kandidate za zapošljavanje, kako im probuditi želju i interesovanje da ostanu u firmi, te kako zadržati stare dobre radnike. Prijavite se na linku.

Izbjegnite rizike pogrešnog zapošljavanja

Vodeći svoj biznis i radeći sa preko 500 biznisa iz različitih branši, naša edukatorica Ajla vjeruje u razvoj i u to da se uspjesi postižu kada se greške pretvaraju u lekcije. Bavi se instruiranjem firmi o tome kako da nađu prave zaposlenike i da ne gube kvalitetne ljude i novac, a ova interaktivna radionica prilika je da se detaljnije pozabavimo temama kao što su:

  • Kako znati šta vam treba u timu i ko najbolje odgovara firmi i timu
  • Zapošljavanje top talenata: Kako ih pronaći i šta žele od firme
  • Prednosti dobrog zaposlenika: Kako pravilno odabrani zaposlenici doprinose uspjehu vaše firme
  • Rizici pogrešnog zapošljavanja: Zašto se ne gubi samo novac i vrijeme
  • Primjeri iz prakse: Uspješne strategije zapošljavanja iz biznisa i šta je novo u trendu zapošljavanja.

Pročitajte više: Kako nakon otkaza razgovarati s (bivšim) zaposlenikom? 10 savjeta za izlazni


Prilika za razmjenu iskustava i kontakata

Kao polaznica biznis akademije (Business Mastery) kod Tony Robbinsa, najpoznatijeg biznis mentora i coacha današnjice, kao pripadnica prve generacije učesnika Mindvalley Business Coaching programa, kao članica  Europskog savjeta za mentorstvo i coaching – EMCC Hrvatska, te kao saradnica nekih od renomiranih kompanija među kojima su Henkel Consumer Brands BiH, Mistral Technologies, USAID BiH, Impakt Fondacija, Fondacija Mozaik, IDK studio, ECHO Technology, Proaudit i mnogih drugih, Ajla Mulalić kompetentna je posavjetovati i pomoći u rješavanju problema sa zapošljavanjem pravih osoba.

Tako je naš Networking Breakfast koji organizujemo 8.5. u Cazinu, u restoranu Basari mjesto još jedne pozitivne i inspirativne priče naših članica. Pozivamo vas na druženje, koje će, nadamo se, biti dobra prilika za razmjenu iskustava i kontakata, u čemu vas svesrdno podržavamo.

Prijave su u otvorene – pridružite nam se prijavom na linku.

Partneri i sponzori konferencije su RBA, AVIS i Invision.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

pileći zabatak

Mljac! 8 savjeta za najsočniji pileći zabatak

Zabatak je najukusniji i najsočniji dio pileta. No ako ga ne pripremite kako treba, i njega je moguće presušiti i učiniti nejestivim. Izbjegnite ove...